Søk
Close this search box.
[gtranslate]

Agility introkurs

Påmeldingsfrist: 18. mars

Vi tilbyr introkurs i agility.

Innlæring av agilityhinderne, samt noe nybegynner handling. Kurset blir noe tilpasset den enkelte ekvipasje, så noen kan komme lengre enn andre i løpet av samme tid.

En kursplass gjelder for en hund (samme hund alle kursdager) og en fører. Familie er velkommen til å være med å se på og høre på, men vi ber om at det er kun en person som trener hunden hele kursperioden. Hvis dette ikke er mulig, så er dere selv ansvarlig for at ny fører har lært det samme som dere har gjort på tidligere kursdager – det er dessverre ikke mulig å gå helt tilbake til nyinnlæring hvis dere bytter fører i løpet av kurset.

Ønsker du å gå kurset med flere hunder, må du kjøpe 1 kursplass pr hund. Vi godtar maks 2 hunder pr fører pr kurs.

Trener er Helge Himle.

Maks 6 deltakere. Vi tar forbehold om nok påmeldte. Kurset vil avlyses ved for få påmeldte, og påmeldingsavgift vil tilbakebetales.

Aldersgrense: små hunder: 10 mnd / store hunder: 12 mnd

Ingen krav til forkunnskaper.

 

I perioden april/mai – september vil kurs avholdes ute i ett inngjerdet område med gress hvis været er fint, eller inne i en hall på kunstgress hvis været er dårlig. I perioden oktober – mars/april vil kurs avholdes inne i en hall med kunstgress.

Klokkeslett for kursslutt er veiledende. Hvis kurset ikke er helt oppfylt, vil kurset avsluttes tidligere hver kursdag.

For at dere skal få fortsatt treningen etter kurset, så vil dere få adgang til fellestrening uten instruktør 4 ganger ca hver 3 uke. Dette er et ekstra tilbud til dere, og dere velger selv om dere vil benytte det eller ikke.