Forespørsel om fritreningsplass

Fordeler for de som betaler fritreningsavgift:

  • Gratis booking av treningstid
  • Mulighet til å booke treningstid minimum 0 dager og maksimum 14 dager fremover i tid. (Enkelttimer : minimum 3 dager frem i tid og maksimum 10 dager frem i tid)

Hvis dere ønsker å starte så snart som mulig vil fritreningsavgiften bli redusert ihht antall mnd som er gått av perioden. Vi prioriterer de som ønsker å starte å trene så snart som mulig. Det betyr at ønsker du å starte først neste termin, blir du satt på venteliste frem til terminen nærmer seg. Da vil du få mulighet til å trene hvis det fremdeles er ledige plasser.

Dere betaler kun for førere som er fylt 16 år. Hjemmeboende barn frem til fylte 16 år kan være med foreldre og trene.


Ved sitteplassen finnes det en terassevarmer. Den kan benyttes av de som trener hos oss KUN når følgende villkår er oppfylt. Dette på grunn av brannvernhensyn/forsikringshensyn. Bruker du den uten å følge disse villkårene, er det umiddelbar oppsigelsesgrunn, og det vil bli ført kontroll på dette. 🙂 1. Du skal FØR første gang du benytter terassevarmeren, få opplæring/informasjon av oss. Tidspunkt for dette avtales nærmere. 2. Du må ta med egen gassflaske, og den må tas med frem og tilbake til hallen. Den kan IKKE stå i eller utenfor hallen.Ønsker du å trene hos oss?

Kontakt oss

Klaseigutua 70, 2074 Eidsvoll Verk
60.30834N
11.16061E
906 28 544
post (krøllalfa) himleshundehall.no