Søk
Close this search box.
[gtranslate]

hoopers introkurs

Er du nysgjerrig på den nye hundesporten Hoopers? Hoopers er en forholdsvis ny sport i Skandinavia, men den har blitt populær i Danmark. Hoopers går ut på å få hunden til å løpe gjennom en bane bestående av blant annet buer, tunneler, vegg og tønner. Føreren skal etterhvert stå i et felt midt på banen. Hoopers kan trenes av alle, og siden den er relativt skånsom for kroppen, kan både unge og gamle hunder også trene dette.

 

Vi vil som noen av de første i Norge, tilby introkurs i Hoopers. Dette vil gjøre dere i stand til å begynne å trene selvstendig på enkelt nivå.

Trener: Helge Himle (sertifisert CHWI hoopersinstruktør).

 

Ingen forkunnskaper nødvendig, annet enn at hunden liker godbiter og/eller leker

 

Video av Hoopers fra Storbritannia: YouTube

 

Maks 6 deltakere. Vi tar forbehold om nok påmeldte. Kurset vil avlyses ved for få påmeldte, og påmeldingsavgift vil tilbakebetales.

En kursplass gjelder for en hund (samme hund alle kursdager) og en fører. Familie er velkommen til å være med å se på og høre på, men vi ber om at det er kun en person som trener hunden hele kursperioden. Hvis dette ikke er mulig, så er dere selv ansvarlig for at ny fører har lært det samme som dere har gjort på tidligere kursdager – det er desverre ikke mulig å gå helt tilbake til nyinnlæring hvis dere bytter fører i løpet av kurset.

 

Ønsker du å gå kurset med flere hunder, må du kjøpe 1 kursplass pr hund. Vi godtar maks 2 hunder pr fører pr kurs.

 

Klokkeslett for kursslutt er veiledende. Hvis kurset ikke er helt oppfylt, vil kurset avsluttes tidligere hver kursdag.

 

 

For at dere skal få fortsatt treningen etter kurset, så vil dere få adgang til fellestrening uten instruktør 4 ganger ca hver 3 uke. Dette er et ekstra tilbud til dere, og dere velger selv om dere vil benytte det eller ikke.